Nahajate se: Domov O nas
Facebook  Gmaps

Kaldom d.o.o.

Trgovino z gradbenim materialom AGRODOM v Dražencih pri Ptuju smo odprli 1.1.1998, kjer obratuje še danes.
Z leti je podjetje obogatilo svoj prodajni program in danes ponuja kompletno paleto gradbenega materiala za individualno gradnjo in industrijske objekte, kot tudi za obnovo in sanacijo objektov.

Za naše kupce se trudimo v našo ponudbo vključiti samo izdelke visoke kakovosti po konkurenčnih cenah, spremljamo pa tudi novosti. 15-letne izkušnje nam omogočajo, da kupcem kakovostno svetujemo tako pri celotnem procesu individualne gradnje kakor tudi pri manjših popravilih in sanacijah.

Kupec je kralj, kar še posebej velja pri nas, ker kupcu blaga ne le prodamo, ampak zanj skrbimo od začetka do konca gradnje in pomagamo reševati številne probleme, ki nastanejo pri izpeljavi projekta, pa naj gre za gradnjo individualne hiše, industrijskih objektov ali sanacije.
Ponujamo vam celotno paleto gradbenega materiala (zidake, bet. armature in železo, fasade, izolacije, veziva, lepila, malte, peski, mivke, dimniki, gradbeni les, barve, laki, premazi, kanalizacija, potrošni material, še posebej pa smo specializirani za strešne kritine,…).
Naše reference:
- MESTNA OBČINA PTUJ
- Občina Videm pri Ptuju
- Občina Hajdina
- GRADIS PTUJ, d.d.
- GP PROJECT ING, d.o.o.
- Gradbeništvo Murko Janez, s.p.
- Hasanagič Ibrahim, s.p.
- Zajšek Stanislav, s.p.
- Kodrič Milan, s.p.
- Gradbeništvo Jazbec, d.o.o.
- Bezjak Alojz, s.p.
- Petrovič Janko, s.p.
- Bukvič Stanislav, s.p.
 

Boniteta odličnosti

Boniteta odličnosti