Nahajate se: Domov Arhiv novic Lon kredit
Facebook  Gmaps

Kaldom d.o.o.

Lon kredit

NOVO V TRGOVINI AGRODOM !!!

Lon kredit 8000

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša ponudba je sedaj še dostopnejša. Nudimo vam možnost nakupa na obroke z ugodnimi LON krediti, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju s Hranilnico LON.

LON kredit lahko pridobite hitro in enostavno, direktno na našem prodajnem mestu. Omogoča vam plačilo izdelka na do 60 obrokov in do vrednosti 8.000,00 EUR.

 

Potrebna dokumentacija:

·  osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali novo vozniško dovoljenje)

· davčna številka

· Dokument, iz katerega je razvidnem podatek o višini priliva iz naslova plače v preteklem mesecu in sicer:

 original ali izpis iz elektronske banke v pdf formatu iz katerega je razviden podatek o višini priliva plače v preteklem mesecu ali,  drug dokument, ki ga izda in potrdi matična banka kreditojemalca in iz katerega je razviden priliv iz naslova plače  obrazec »Potrdilo delodajalca«, izpolnjen s strani kreditojemalčevega delodajalca, iz katerega mora biti razvidno, da je kreditojemalec za nedoločen čas ali najmanj za čas do izteka kredita zaposlen pri delodajalcu s sedežem v RS, ki ni v prisilni poravnavi ali v stečajnem postopku.

· Plačilno listo kreditojemalca, ki jo je prejel v preteklem oziroma v predpreteklem mesecu.

 

Enostavno in ugodno do izpolnitve vaših želja, z LON kredit-om!

 

Podjetje KALDOM, d.o.o. na podlagi Pogodbe o kreditnem posredovanju opravlja storitve kreditnega posredovanja za hranilnico, in jih po pooblastilu hranilnice lahko opravlja na način, da strankam ponuja in predstavlja kredite ter jim pomaga v postopkih pred sklenitvijo kreditne pogodbe, pri čemer pa ni pooblaščen za sklepanje kreditnih pogodb s strankami.

 

 

Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 30 Marec 2017 09:06 )  

Boniteta odličnosti

Boniteta odličnosti