Nahajate se: Domov Arhiv novic AKCIJA POROTHERM 30
Facebook  Gmaps

Kaldom d.o.o.

AKCIJA POROTHERM 30

 

Akcijski popust + brezplačna dostava in razklad !

Do preklica izkoristite priložnost in zgradite svojo hišo ugodneje kot nikoli doslej z opeko Wienerberger POROTHERM 30 S P+E. Super poletna akcija bodočim investitorjem ponuja možnost varne naložbe za prihodnost.

 

 

Brezplačna dostava

Opeko POROTHERM 30 S P +E vam brezplačno dostavimo na gradbišče in na željo naročnika tudi raztovorimo z avtodvigalom. Tako opeko prejmete na gradbišče brez potrebne dodatne logistike in stroškov dostave. Vaš čas, ki bi ga namenili organizaciji logistike, pa lahko izkoristite za bolj prijetna opravila, saj logistiko uredimo mi.

 

Potresna varnost

Geometrija opeke POROTHERM 30 S P+E je prilagojena za gradnjo na potresnih območjih. Zahvaljujoč poglobljenim maltnim žepkom v središčnem delu, opeka POROTHERM 30 S P+E omogoča boljšo povezavo med opeko in malto ter med dvema opečnima blokoma, v primerjavi s klasičnim zidaki. Tako opečni zid grajen iz opeke POROTHERM S  v primeru potresa zagotavlja večjo odpornost proti potresnim silam.

 

 

Porotherm 30 S P+E

Dolga življenjska doba

Za trajnostne stavbe velja, da v času načrtovanja, gradnje, obratovanja in odstranitve sledijo načelu skrbnega ravnanja z okoljem in ohranjanja naravnih virov ter da je njihova gradnja in uporaba ekonomična. Trajnostne stavbe morajo biti prijazne do uporabnika in njegovega zdravja, izpolnjevati morajo pričakovanja glede funkcionalnosti in prispevati k ohranjanju družbenih in kulturnih vrednot. Vse te kriterije s svojimi odličnimi mehanskimi in gradbeno fizikalnimi lastnostmi pokriva opeka POROTHERM 30 S, kar dokazujejo tudi številni objekti grajeni iz te opeke.

V celotni življenjski dobi stavbe, ki grajena iz opeke POROTHERM 30 S k odličnim rezultatom celotne bilance prispevajo naslednji parametri:

  • zmanjšanje porabe energije pri proizvodnji opeke in emisij toplogrednih plinov,
  • hitra in racionalna gradnja ter manjša poraba veziva,
  • večja energetska učinkovitost opečne hiše,
  • temperaturno ravnovesje v bivalnih prostorih zaradi masivnih opečnih zidov,
  • minimalni stroški vzdrževanja opečnih hiš,
  • možnost recikliranja po koncu uporabe, brez obremenjevanja okolja

Naložba za varno prihodnost

 

Z odločitvijo gradnje opečne hiše iz opeke POROTHERM 30 S plemenitite svojo investicijsko naložbo skozi celotno življenjsko dobo objekta. Že v fazi gradnje se odločitev obrestuje s hitrejšo in racionalnejšo gradnjo, zaradi odličnih akumulacijskih lastnosti opečnih zidov tudi  v poletnih mesecih ohranjamo prijetno bivalno klimo brez klimatskih naprav, kar pa je najpomembneje, opečna hiša ohranja svojo vrednost in jo s primerno uporabo celo plemeniti. Opečna hiša tudi po daljši življenjski dobi na trgu nepremičnin ohranja visoko vrednost.

 

Boniteta odličnosti

Boniteta odličnosti